Samenwerkingen

ViewPoint staat voor kwalitatief goed geïntegreerde programmatuur en een oplossing voor de operationele, primaire processen van uw woningcorporatie. Met strategische -en expertpartners bieden wij uw corporatie een uitstekende totaaloplossing.

Partners

Samenwerken met strategische -en expertpartners draagt bij aan de kwaliteit van onze totaaloplossing voor de woningcorporatie. Alle samenwerkingen met onze partners liggen vast in een overeenkomst. Op deze manier bieden wij de woningcorporatie transparantie en voorspelbaarheid. Wij geven u graag een overzicht van onze partners.

Stichting ViewPoint

Stichting ViewPoint is partner en vertegenwoordigen de corporaties die gebruikmaken van ViewPoint. Zij zijn partner die samen met haar leden, kennis en ervaring inzet om samen met Itris te werken aan een goede dienstverlening van Itris en een product dat continuïteit biedt en zowel technisch als functioneel blijft aansluiten op de wensen en eisen van de deelnemende corporaties. Graag geven wij u meer uitleg over de toegevoegde waarde van de stichting.

PAG / SAS / SIG

Samenwerken met onze klanten vinden wij uitermate belangrijk. Hiervoor hebben wij de volgende drie groepen opgezet.

  1. Project Advies Group (PAG) samen met u behandelen wij één concreet project die betrekking heeft op de verbetering van een bestaande functionaliteit in ViewPoint.
  2. Strategic Alignment Sessies (SAS) overleg over keuzes in strategie en concrete ontwikkelingen in en rond de woningcorporatie. Met als doel dat onze producten en dienstverlening blijvend en steeds beter kunnen helpen met automatiseren, digitaliseren en standaardiseren.
  3. Special Interest Group (SIG) samen met u maken we een diepgaande uitwerking van een beoogde module ter voorbereiding op de ontwikkelfase.

© 2021 by Itris B.V.   |   Contact   |   Privacyverklaring