Partners

Zoals benoemd in onze kernwaarden staat samen, naast open en proactief hoog in het vaandel bij Itris. ViewPoint staat voor kwalitatief goed geïntegreerde programmatuur en een oplossing voor de operationele, primaire processen van de woningcorporatie. Met strategische partners en expertpartners bieden wij de corporatie een uitstekende totaaloplossing.

Omdat wij vinden dat samenwerking met strategische partners en expertpartners bijdraagt aan de kwaliteit van de totaaloplossing voor de woningcorporatie, leggen wij de samenwerking met deze partners vast in een overeenkomst. Op deze manier bieden wij de woningcorporatie transparantie en voorspelbaarheid.

Daarnaast hebben wij goede contacten met verschillende kennispartners en adviseurs.

Strategische partners

In samenwerking met strategische partners is Itris contractpartij en aanspreekpunt voor de woningcorporatie. Het geheel is vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst en SLA. Bovendien heeft Itris intensief contact met de strategische partners over integratie, support en de roadmap. Onze strategische partners zijn: Bright Answers en Filelinx.

 

Expertpartners

Met de expertpartners hebben wij goede afspraken vastgelegd over onze samenwerking in de vorm van een leveranciersovereenkomst. Hierbij sluit de woningcorporatie zelf de overeenkomst met de partner, maar garanderen wij dat onze expertpartners hun eigen programmatuur op verzoek kunnen testen op de laatst nieuwe versie en release van de ViewPoint-programmatuur. Hiermee bieden wij de woningcorporatie zekerheid en comfort. Onze expertpartners zijn: Postex, Bright Answers, Smart Documents, Filelinx en Qonsio (v/h NCCW).

Onze partners