Itris is sinds 2016 aangesloten bij Total Specific Solutions (TSS)

Itris, leverancier van ERP oplossing ViewPoint voor woningcorporaties, is in 2016 overgenomen door Total Specific Solutions (“TSS”). TSS, onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc. (“CSI”) waarbinnen meerdere bedrijven zich richten op softwareoplossingen specifiek voor de vastgoedmarkt, versterkt hiermee na de eerdere overname van NCCW haar strategische positie als aanbieder van standaardsoftware in de Nederlandse corporatiesector tot die van marktleider.

Itris, de snelst groeiende leverancier in de corporatiemarkt, krijgt als gevolg van deze overname de kans versneld verder te innoveren en naast haar focus op middelgrote corporaties nu ook de grote corporaties te gaan bedienen. Dankzij de strategische begeleiding, het delen van innovatiekennis in een groot wereldwijd netwerk en de financiële zekerheid kan Itris gestaag verder groeien en een toonaangevende positie in de markt innemen. CSI heeft al jaren ervaring met het succesvol uitbouwen van meerdere softwarebedrijven binnen dezelfde vertical. Ook TSS heeft hier goede ervaringen mee.

 

Total Specific Solutions (TSS)

Total Specific Solutions is een toonaangevende onderneming voor business solutions, bestaande uit zelfstandige business units die elk vanuit hun eigen specialisatie producten en diensten leveren aan hun marktsegment. Deze marktexpertise stoelt in de meeste gevallen op decennia aan ervaring. De sectoren waarin TSS met name actief is zijn de zorg, de lokale en centrale overheid, retail, financiële dienstverlening, juridische dienstverlening en de vastgoedmarkt. TSS is onderdeel van het Canadese Constellation Software Inc.

 

Itris

Itris levert met haar softwareproduct ViewPoint een totaaloplossing voor de informatievoorziening van woningcorporaties. Dit ERP pakket helpt bij het verbeteren van de kwaliteit en efficiency van de bedrijfsvoering van woningcorporaties. De ViewPoint oplossingen zijn geschikt voor alle woningcorporaties in Nederland. ViewPoint is geschikt voor de kleine, middelgrote en grotere woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Itris verzorgt de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee worden corporaties volledig ontzorgt.

 

Geïnteresseerd

Bent u geïnteresseerd in onze oplossingen? Stuur een e-mail naar sales@itris.nl en wij helpen u graag verder.