Onze oplossing - ViewPoint

 

Dé standaard

ViewPoint is een modern, volledig web gebaseerd ERP-systeem dat geïntegreerde standaardfunctionaliteit biedt op het gebied van Bezit, Klant, Financiën, Portalen en Kantoor. ViewPoint is dé standaard voor woningcorporaties, van klein tot groot. Het systeem is gemakkelijk te bereiken via de Private Cloud. Beschikbaarheid en capaciteit van de ICT-infrastructuur zijn zo geen zorg meer, maar een comfortabele zekerheid met minimale beheerkosten.

 

Conform de laatste richtlijnen

ViewPoint kan snel, correct, eenvoudig, maar vooral ook op tijd alle standaardprocessen binnen een corporatie afhandelen. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke tevredenheid van huurders, woningzoekenden en corporatiemedewerkers bereikt. De best practice-inrichting zorgt voor eenvoudig rapportages naar derden conform de laatste richtlijnen (ILT). En dat alles via het web.

 

Eén geïntegreerde oplossing

Met ViewPoint kunt u de processen van Front-, Mid- en Backoffice geheel ondersteunen. Daarmee biedt Itris één geïntegreerde oplossing. Een inspectie-app, portalen, een klant service center, zaakgericht werken, Document Management Systeem (DMS), werkstromen, rapportage/dashboards, kennisbank, cartotheek, ViewPoint Integratie Platform (VIP)… ViewPoint heeft het allemaal.

 

Ondersteuning
Uiteraard zorgen wij er niet alleen voor dat u optimaal kunt werken, maar geven wij u ook advies en opleiding om u optimaal te laten blijven werken met ViewPoint.

Meteen contact opnemen

 

 

 

Rick de Krom

Commercieel Directeur

 

Tel: 088 0902 100

Mail: sales@itris.nl

 

Connect op LinkedIn

 

 

 

Silvia Vernooij

Accountmanager New Business

 

Tel: 088 0902 100

Mail: sales@itris.nl

 

Connect op LinkedIn

 

 

 

Jos de Ridder

Accountmanager New Business

 

Tel: 088 0902 100

Mail: sales@itris.nl

 

Connect op LinkedIn

 

 

 

© 2021 by Itris B.V.   |   Contact   |   Privacyverklaring