Woningcorporatie Woonpunt kiest opnieuw voor Itris ViewPoint als Enterprise Resource Planning (ERP) systeem. Sinds de initiële implementatie in 2010 gebruikt de grootste sociale huisvester in Zuid-Limburg ViewPoint al intensief voor de ondersteuning van haar primaire processen.

Ook de komende jaren zal Woonpunt gebruik blijven maken van ViewPoint in de volle breedte voor een optimale bedrijfsondersteuning. Daarnaast kiest Woonpunt ervoor om gebruik te blijven maken van het ASP concept van Itris, dat de ViewPoint oplossing vanuit de Itris private cloud aanbiedt.

Itris zal samen met Woonpunt de huidige configuratie van het geïmplementeerde ERP systeem blijven aanscherpen op de dynamiek van de veranderende corporatie. Dit traject past in de “Software for Life” visie van Itris, sinds kort onderdeel van Total Specific Solutions (TSS), waarbij organisaties kunnen blijven doorgroeien zonder “end of life” van de programmatuur.

Woonpunt is gevestigd in Maastricht en biedt betaalbaar en prettig wonen aan met ruim 18.000 woningen. In de afgelopen honderd jaar heeft zij tienduizenden mensen aan een woning geholpen.