Begin dit jaar zijn we in contact gekomen met Woningstichting Heteren, vanuit de situatie dat zij een aflopend contract had met Aareon. Na het eerste gesprek, waarin we de Plug & Play aanpak van ViewPoint GO! hebben uitgelegd, is het balletje gaan rollen. Een algemene demo, een verdiepingsslag en een referent bezoek aan Vryleve, heeft Woningstichting Heteren doen besluiten een overstap naar Itris te maken. Na een periode van meer dan 15 jaar SG Tobias gebruikt te hebben, maakt Woningstichting Heteren de stap naar ViewPoint GO! Basis en zal in de komende jaren verder uitbreiden met de module Uitgebreid en Online.

Met ViewPoint GO! realiseert Woningstichting Heteren een geïntegreerde oplossing voor Wonen, Vastgoed en Financiën incl. DMS en digitale factuurafhandeling. Hiermee heeft Woningstichting Heteren een basis voor verdere digitalisering van o.a. klantprocessen.

ViewPoint GO! wordt bij Woningstichting Heteren dé centrale bron waar alle informatie wordt opgeslagen. Met het volledig geïntegreerde DMS en rapportage tool is de standaard management- en sturingsinformatie snel en eenvoudig beschikbaar.