Na de eerste contacten te hebben gelegd medio 2015, hebben wij na diverse gesprekken, medio 2017 de basis gelegd voor de start van een langdurige relatie met Wonen Vierlingsbeek. Met een aflopend contract bij Aareon stond Wonen Vierlingsbeek voor de keuze verlengen of overstappen. Omdat Wonen Vierlingsbeek nog met SG Tobias werkte en een overstap naar Tobias AX een compleet nieuwe implementatie zou zijn, inclusief additionele licentie investeringen, was de keuze voor een overstap een reële optie. Na de introductie van de Plug & Play aanpak van ViewPoint GO!, is het balletje gaan rollen. Een demonstratie en een referent bezoek aan WS Heteren heeft Wonen Vierlingsbeek doen besluiten een overstap naar Itris te maken. Na een periode van meer dan 10 jaar SG Tobias gebruikt te hebben, maakt Wonen Vierlingsbeek de stap naar ViewPoint GO! Basis.

Met ViewPoint GO! realiseert Wonen Vierlingsbeek een geïntegreerde oplossing voor Wonen, Vastgoed en Financiën incl. DMS en digitale factuurafhandeling. Hiermee heeft Wonen Vierlingsbeek een basis voor verdere digitalisering van o.a. klantprocessen.

ViewPoint GO! wordt bij Wonen Vierlingsbeek dé centrale bron waar alle informatie wordt opgeslagen. Met het volledig geïntegreerde DMS en rapportage tool is de standaard management- en sturingsinformatie snel en eenvoudig beschikbaar.

Wij bedanken Wonen Vierlingsbeek voor het gestelde vertrouwen en gaan samen aan de slag om de implementatie tot een succes te maken.