Na een gezamenlijk selectietraject van Anna Paulowna, Beter Wonen Hippolytushoef en Langedijk onder begeleiding van HC&H is er een keuze gemaakt voor Itris ViewPoint.

Fijne partner
Tijdens het selectietraject werd al snel duidelijk dat er sprake was van een goede match tussen Itris en de drie corporaties. Hiermee werd al gelijk een eerste stap gezet in een partnerschap voor de lange termijn.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
ViewPoint verzorgt de primaire processen als expert en gaat de komende jaren ondersteunen in de realisatie van meer gebruikersgemak, verder automatiseren en digitaliseren van de standaard processen.

Volledige begeleiding
De Best Practice implementatiemethodiek van Itris bij een gezamenlijke implementatietraject past precies bij dit traject. Itris zorgt namelijk voor korte lijnen, gezamenlijke sessies en duidelijke keuzes. Hierdoor worden Anna Paulowna, Beter Wonen Hippolytushoef en Langedijk volledig begeleid voor dit traject.

Wij bedanken Anna Paulowna, Beter Wonen Hippolytushoef en Langedijk voor het gestelde vertrouwen en we kijken uit naar een succesvolle samenwerking.