Itris.nl maakt gebruik van cookies zodat u bent verzekerd van de beste ervaring op onze website. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.

ViewPoint

Dé standaard
ViewPoint is een modern, volledig webgebaseerd ERP-systeem dat geïntegreerde standaardfunctionaliteit biedt op het gebied van Bezit, Klant, Financiën, Portalen en Kantoor. ViewPoint is dé standaard voor woningcorporaties, van klein tot groot. Het systeem is gemakkelijk te bereiken via de Private Cloud. Beschikbaarheid en capaciteit van de ICT-infrastructuur zijn zo geen zorg meer, maar een comfortabele zekerheid met minimale beheerkosten.

Conform de laatste richtlijnen
ViewPoint kan snel, correct, eenvoudig, maar vooral ook op tijd alle standaardprocessen binnen een corporatie afhandelen. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke tevredenheid van huurders, woningzoekenden en corporatiemedewerkers bereikt. De best practice-inrichting zorgt voor eenvoudig rapportages naar derden conform de laatste richtlijnen (o.a. CorpoData en ILT). En dat alles via het web.

Eén geïntegreerde oplossing
Met ViewPoint kunt u de processen van Front-, Mid- en Backoffice geheel ondersteunen. Daarmee biedt Itris één geïntegreerde oplossing. Een inspectie-app, portalen, een klant service center, zaakgericht werken, Document Management Systeem (DMS), werkstromen, rapportage/dashboards, kennisbank, cartotheek, ViewPoint Integratie Platform (VIP)... ViewPoint heeft het allemaal.

Ondersteuning
Uiteraard zorgen wij er niet alleen voor dat u optimaal kunt werken, maar geven wij u ook advies en opleiding om u optimaal te laten blijven werken met ViewPoint.

Meteen contact opnemen