Itris.nl maakt gebruik van cookies zodat u bent verzekerd van de beste ervaring op onze website. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.

ViewPoint GO!

Dé standaard
ViewPoint GO! is dé standaard voor de woningcorporatie tot 1.500 VHE’s en is direct - plug and play - beschikbaar via de Private Cloud.

Standaard processen
ViewPoint GO! bevat alle standaardprocessen voor de kleine corporatie, waarmee een zo hoog mogelijke tevredenheid van huurders, woningzoekenden en van corporatiemedewerkers bereikt wordt. U werkt met ViewPoint GO! volgens de laatste richtlijnen en regelgeving, waarbij u eenvoudig rapportages naar derden conform de laatste richtlijnen (o.a. CorpoData en ILT) kan ontsluiten via het web.

Ondersteuning
Voor de dagelijkse gang van zaken biedt ViewPoint GO! een compleet assortiment aanvullende diensten, waarmee Itris de woningcorporatie ondersteunt om ervoor te zorgen dat belangrijke operationele processen bewaakt en tijdig worden uitgevoerd. Itris geeft bovendien advies en opleidingen om optimaal te profiteren van ViewPoint GO!.

Meteen contact opnemen