Onze oplossing - ViewPoint

 

Dé standaard
ViewPoint is een modern, volledig web gebaseerd ERP-systeem dat geïntegreerde standaardfunctionaliteit biedt op het gebied van Bezit, Klant, Financiën, Portalen en Kantoor. ViewPoint is dé standaard voor woningcorporaties, van klein tot groot. Het systeem is gemakkelijk te bereiken via de Private Cloud. Beschikbaarheid en capaciteit van de ICT-infrastructuur zijn zo geen zorg meer, maar een comfortabele zekerheid met minimale beheerkosten.

Conform de laatste richtlijnen
ViewPoint kan snel, correct, eenvoudig, maar vooral ook op tijd alle standaardprocessen binnen een corporatie afhandelen. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke tevredenheid van huurders, woningzoekenden en corporatiemedewerkers bereikt. De best practice-inrichting zorgt voor eenvoudig rapportages naar derden conform de laatste richtlijnen (ILT). En dat alles via het web.

Eén geïntegreerde oplossing
Met ViewPoint kunt u de processen van Front-, Mid- en Backoffice geheel ondersteunen. Daarmee biedt Itris één geïntegreerde oplossing. Een inspectie-app, portalen, een klant service center, zaakgericht werken, Module Inkoop, Document Management Systeem (DMS), werkstromen, rapportage/dashboards, kennisbank, cartotheek, ViewPoint Integratie Platform (waarmee ViewPoint gemakkelijk kan koppelen met partners) … ViewPoint heeft het allemaal.

Ondersteuning
Uiteraard zorgen wij er niet alleen voor dat u optimaal kunt werken, maar geven wij u ook advies en opleiding om u optimaal te laten blijven werken met ViewPoint.

ViewPoint Open

Openheid van het primaire informatiesysteem is essentieel voor een woningcorporatie. Niet alleen om efficiëntie te winnen op basis van integratie met ketenpartners en expertsystemen, maar zeker ook om op een betrouwbare manier verantwoording te kunnen afleggen aan toezichthouders en de overheid. Itris stelt ViewPoint daarom volledig open en garandeert haar klanten dat op een betrouwbare, juiste en eenvoudige manier gegevens kunnen worden uitgewisseld in de corporatie informatieketen.

Gecertificeerde software

ViewPoint is volledig gecertificeerd met de volgende normen:

  • ISO/IEC 20000-1
  • ISAE 3402
  • ISO 27001

Itris Academy

Kennis van medewerkers is essentieel om het maximale uit software te halen. Kennismanagement is kennisopbouw, -behoud en -beheer binnen uw woningcorporatie. Door de Itris Academy kan elke medewerker een opleiding op elk gewenst moment volgen in zijn of haar tempo. Daarnaast faciliteren we kennisdeling via webinars, gebruikersvragen, enz.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ViewPoint? Wij maken graag met u een afspraak om de voordelen samen te bespreken. Stuur ons een e-mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.