Thus contractThús Wonen (ca. 6.500 vhe’s) kiest voor Itris na een zorgvuldig selectie traject op basis van de Prestatie Inkoop methodiek (Best Value Procurement). Met de keuze voor Itris, vervangt Thús Wonen een groot aantal applicaties van diverse leveranciers door één bewezen, standaard, geïntegreerd primair systeem, ViewPoint.

Na een succesvolle afronding van de concretiseringsfase heeft Itris zich bewezen als expert welke Thús Wonen de komende jaren gaat ondersteunen in de realisatie van haar doelstellingen o.a. maximaliseren gebruikersgemak, automatiseren en digitaliseren van de standaard processen waardoor Thús meer tijd kan besteden aan de mensen die meer aandacht vragen zonder stijging van de bedrijfslasten. De implementatie is inmiddels gestart. Naast de implementatie van de benodigde functionaliteiten in ViewPoint waarmee de prestaties gerealiseerd worden, heeft Thús Wonen er ook voor gekozen om de extra kansen te implementeren. Deze kansen dragen bij aan een compacter applicatielandschap en daarmee verdere reductie van de beheerskosten.

De keuze van Thús Wonen voor Itris en ViewPoint op basis van de Prestatie Inkoop methodiek, is voor Itris het derde project op basis van Prestatie Inkoop. Iets waar we erg trots op zijn. Wij krijgen als leverancier de kans om uitgebreid op de klantvraag in te gaan en als expert onze optimale software oplossing te bieden.

Het Prestatie Inkoop proces is door het adviesbureau HKP begeleid en zij zullen ook nauw betrokken zijn bij de implementatie van ViewPoint.

ViewPoint
Met ViewPoint kan een corporatie haar primaire processen zodanig automatiseren en in eigen tempo digitaliseren. Door het gebruik van een klant- en reparatieverzoeken portaal kan de corporatie de (digitale) zelfredzaamheid van haar huurders maximaliseren. Alle relevante data wordt in ViewPoint éénmalig vastgelegd en is voor alle medewerkers makkelijk en snel terug te vinden, waardoor beslissingen snel kunnen worden genomen.

Heeft u ook interesse in ViewPoint of wilt u met ons in contact komen? Klik hier