In mei 2016 hebben 6 corporaties in Brabant, waaronder woCom, in een unieke samenwerking gekozen om hun primaire systemen te vervangen door ViewPoint van Itris. WoCom, met rond de 9.000 VHE’s in beheer de grootste van de 6 samenwerkende corporaties, heeft ervoor gekozen om op basis van de Best Practice inrichting zelfstandig ViewPoint te implementeren. Na de zomer is woCom gestart met de implementatie, waarna in 5 maanden tijd de organisatie succesvol is overgegaan naar ViewPoint.

De definitieve conversie voor livegang heeft woCom samen met Itris en de externe projectleider van HC&H in het weekend van 10 en 11 december uitgevoerd, zodat de organisatie zo min mogelijk last heeft gehad van de transitie.

Direct na het weekend is de nazorg periode gestart, waarbij Itris consultants aanwezig waren om de eerste dagen de eindgebruikers en de functioneel beheerders, waar nodig, op weg te helpen. Bij de start van de nazorg zijn de traditionele en authentieke Brabantse worstenbroodjes rondgebracht.

Op de foto ziet u van links naar rechts, directeur-bestuurder Mirjam Kräwinkel (voorzitter van de stuurgroep), Henri Guillaume (projectleider van Itris) en Brian Walsh (projectleider HC&H van woCom)

Wij willen woCom organisatie bedanken voor de zeer professionele en prettige samenwerking en zien uit naar een succesvolle continuering van de samenwerking.