Na een gedegen implementatietraject, waarbij Stichting Eigen Bouw werd ondersteund door een projectmanager van HC&H, is Stichting Eigen Bouw (800 verhuurde woningen en 22 commerciële ruimten) op maandag 12 december jl., succesvol live gegaan met ViewPoint GO!.

ViewPoint GO! biedt Stichting Eigen Bouw een modern, volledig webbased systeem met een geïntegreerde standaard functionaliteit op het gebied van Wonen, Vastgoed, Financiën en Portalen. ViewPoint GO! is de standaard voor de woningcorporatie tot 1.500 VHE’s en is direct (plug and play) beschikbaar via de Private Cloud van Itris.

Met ViewPoint GO! heeft Stichting Eigen Bouw een geïntegreerde oplossing waarmee correct, maar vooral ook op tijd en makkelijk alle standaard processen binnen de corporatie afgehandeld kunnen worden. Hierdoor kan Stichting Eigen Bouw een zo hoog mogelijke tevredenheid van zowel huurders en woningzoekenden, als van medewerkers van de organisatie bereiken. Tevens kan Stichting Eigen Bouw volgens de laatste regelgeving ketengericht werken, waarbij Stichting Eigen Bouw rapportage en alle informatie aan derden (o.a. CorpoData, WSW) via het web kan ontsluiten.

Direct na de livegang is de nazorg periode gestart, waarbij een Itris consultant aanwezig is om de eerste dagen de eindgebruikers en de functioneel beheerders, waar nodig, op weg te helpen.

Wij willen vanuit Itris Stichting Eigen Bouw bedanken voor de zeer professionele en prettige samenwerking en zien uit naar een succesvolle uitnutting van ViewPoint GO!

Als een van de oudste verhuurders in Deventer beheert Eigen Bouw al sinds 1914 een breed assortiment woningen en commerciële ruimten, gesitueerd op zeer gewilde locaties in Deventer. Als relatief kleine organisatie zonder winstoogmerk heeft Eigen Bouw een maatschappelijk doel om haar huurders kwalitatief goede woningen te bieden in een prettige woonomgeving, waarbij een zo hoog mogelijke service wordt nagestreefd. Graag ondersteunen wij Eigen Bouw daarbij met ViewPoint GO!