Afgelopen zomer werd bekend dat Woningstichting Warmunda uit Warmond en Woningcorporatie Stek uit Lisse, Hillegom en Teylingen een fusie zouden aangaan per 1 januari 2017. Een gezamenlijk conversieproject werd opgestart om de ruim 700 woningen van Warmunda te converteren uit het bronsysteem van Warmunda naar ViewPoint, het primaire systeem van Stek van leverancier Itris.

Na de eerdere proefconversies en controles daarop, is inmiddels de definitieve conversie een feit geworden. Het was een spannende periode en de doorlooptijd was kort. Er is door alle betrokkenen hard gewerkt om dit succesvol te realiseren. De medewerkers van Stek en Warmunda hebben extra inspanningen verricht voordat de definitieve conversie kon plaatsvinden. Stek heeft bevestigd dat de definitieve conversie van de gegevens uit het bronsysteem van Warmunda naar de ViewPoint-omgeving op 16 december 2016 is geslaagd.

Stek gaat 2017 in als een woningcorporatie van 6700 woningen met ongeveer 80 medewerkers. Sinds 2009 is ViewPoint het primaire systeem van Stek. Ook in het komende jaar zien Itris en Stek uit naar een goede voortzetting van de samenwerking.