Over ons - Wie zijn wij

Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint! Dit softwarepakket helpt woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren.

ViewPoint is geschikt voor alle woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Inmiddels hebben wij ruim twintig jaar ervaring met kleine, middelgrote en grote woningcorporaties. Hierdoor maken wij graag samen met u een plan, zodat u het optimale uit ViewPoint kunt halen.

Itris verzorgt voor u de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Na implementatie bent u flexibel om de ViewPoint oplossing zelf aan te passen en mee te laten groeien met uw organisatie. Tevens biedt Itris u continue technische ondersteuning en dienstverlening.

Uw partner

Itris ondersteunt corporaties maximaal bij hun dagelijkse werkzaamheden, zodat corporaties zo effectief mogelijk hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Door de inzet van kundige medewerkers, hoogstaande ICT oplossingen en samenwerking met (strategische) partners. Wij verbeteren, samen met u, uw interne bedrijfsvoering en de dienstverlening aan uw klanten en (keten)partners. Het succes en continuïteit van uw organisatie wordt niet alleen bepaald door het resultaat, maar evenzeer door zaken als innovatie, duurzaamheid, klant- en werknemerstevredenheid!

Stichting ViewPoint

Itris gaat lange termijn relaties aan en stelt zich graag op als partner voor haar klanten. Om dit partnership te benadrukken heeft Itris een actieve gebruikersvereniging stichting ViewPoint, waarin bijna al haar klanten participeren.

Branchekennis

Wij geloven dat alleen ICT leveranciers die hun ICT kennis koppelen aan een gedegen branchekennis van echt toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. Wij luisteren goed naar- en spreken de taal van- woningcorporaties. Itris investeert substantieel om deze kennis op hoog niveau te houden.

Itris richt zich volledig op woningcorporaties in Nederland. Op basis van de inbreng van onze klanten en de gebruikersvereniging maken en leveren wij onze complete en gebruiksvriendelijke oplossingen ViewPoint en ViewPoint GO!, welke volledig zijn toegespitst op alle processen binnen een woningcorporatie.

In de afgelopen jaren hebben we een hecht team van ruim 90 medewerkers opgebouwd, dat de inmiddels meer dan 60 referenties in alle disciplines voorop stelt, van ontwikkeling tot verkoop, van facturatie tot support.

Total Specific Solutions (TSS)

Itris is in 2016 onderdeel geworden van Total Specific Solutions het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Itris vormt hiermee één van de verticals (Vastgoed) van TSS.

Onze kernwaarden

 

SAMEN

 • Je kent en benut de kracht en het talent van de ander.
 • Je aanvaardt en neemt je verantwoordelijkheid.

 

OPEN

 • Je zorgt dat je de ander begrijpt.
 • Je haalt en geeft feedback.

 

PROACTIEF

 • Je neemt initiatief en concretiseert verwachtingen van elkaar.
 • Je maakt afspraken, komt deze na en spreekt elkaar daarop aan.

Missie, Visie & Strategie

 

MISSIE

 • Onze medewerkers helpen woningcorporaties om zich maximaal te kunnen richten op haar kerntaken en doelstellingen.
 • Vanuit een open en proactieve houding, zetten onze medewerkers zich in om samen te komen tot het beste resultaat.

 

VISIE

 • Onze medewerkers ondersteunen de primaire processen van de woningcorporatie optimaal met meetbare, geautomatiseerde best practices en standaarden. 
 • Corporaties kiezen de mate en de snelheid waarin men middels Standaarden kan Digitaliseren en Automatiseren.

 

STRATEGIE

 • Onze medewerkers werken samen met corporaties en partners om de gehele bedrijfsvoering van de corporatie te verbeteren.
 • Onze medewerkers leveren met een open ERP de vrijheid om processen integraal, samen met andere experts, te optimaliseren en biedt daarmee volledige ketenintegratie.

Over Itris

 

70

KLANTEN

 

355+

DUIZEND VHO'S

 

88

MEDEWERKERS