Strategic Alignment Sessie (SAS)

Elk jaar organiseert Itris Strategic Alignment Sessies. Het doel hiervan is direct met klanten in overleg te zijn over keuzes in strategie en concrete ontwikkelingen in en rond de woningcorporatie. Met het uiteindelijke doel dat wij met onze producten en dienstverlening de woningcorporatie blijvend en steeds beter kunnen helpen met automatiseren, digitaliseren en standaardiseren.

Dit overleg vindt plaats met het management van de corporatie. Het gaat over de komende ontwikkelingen binnen de organisatie en de ambities die de woningcorporatie in de komende tijd wilt realiseren. In dit overleg gaan wij ook onze visie delen over ICT-ontwikkelingen die wij toepasbaar achten voor onze klanten. In dit overleg vertellen wij ook graag onze ontwikkelstrategieën.

Per jaar maken wij een selectie van onze klanten en nodigen we ze uit voor deze sessie. Van alle sessies wordt een samenvatting gemaakt en gebruiken wij om onze roadmap bij te stellen. De roadmap is bedoeld om inzicht te geven in onze stip aan de horizon.

Hieronder ziet u de wall of fame met deelnemers van onze SAS sessies.

 

© 2021 by Itris B.V.   |   Contact   |   Privacyverklaring