Over ons

Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint! Dit softwarepakket helpt woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren.

ViewPoint is geschikt voor alle woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Inmiddels hebben wij ruim twintig jaar ervaring met kleine, middelgrote en grote woningcorporaties. Hierdoor maken wij graag samen met u een plan, zodat u het optimale uit ViewPoint kunt halen.

Itris verzorgt voor u de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Na implementatie bent u flexibel om de ViewPoint oplossing zelf aan te passen en mee te laten groeien met uw organisatie. Tevens biedt Itris u continue technische ondersteuning en dienstverlening.

 

72

KLANTEN

 

353+

DUIZEND VHO'S

 

80+

MEDEWERKERS

Uw partner

Itris ondersteunt corporaties maximaal bij hun dagelijkse werkzaamheden, zodat corporaties zo effectief mogelijk hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Door de inzet van kundige medewerkers, hoogstaande ICT oplossingen en samenwerking met (strategische) partners. Wij verbeteren, samen met u, uw interne bedrijfsvoering en de dienstverlening aan uw klanten en (keten)partners. Het succes en continuïteit van uw organisatie wordt niet alleen bepaald door het resultaat, maar evenzeer door zaken als innovatie, duurzaamheid, klant- en werknemerstevredenheid!

Stichting ViewPoint

Itris gaat lange termijn relaties aan en stelt zich graag op als partner voor haar klanten. Om dit partnership te benadrukken heeft Itris een actieve gebruikersvereniging stichting ViewPoint, waarin bijna al haar klanten participeren.

 

Branchekennis

Wij geloven dat alleen ICT leveranciers die hun ICT kennis koppelen aan een gedegen branchekennis van echt toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. Wij luisteren goed naar- en spreken de taal van- woningcorporaties. Itris investeert substantieel om deze kennis op hoog niveau te houden.

Itris richt zich volledig op woningcorporaties in Nederland. Op basis van de inbreng van onze klanten en de gebruikersvereniging maken en leveren wij onze complete en gebruiksvriendelijke oplossing ViewPoint, welke volledig zijn toegespitst op alle processen binnen een woningcorporatie.

In de afgelopen jaren hebben we een hecht team van bijna 90 medewerkers opgebouwd, dat de inmiddels meer dan 65+ referenties in alle disciplines voorop stelt, van ontwikkeling tot verkoop, van facturatie tot support.

Complete ontzorging

Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint! Dit softwarepakket helpt woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren. Itris verzorgt voor u de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee ontzorgen wij u volledig. Als partner verbeteren wij, samen met u, uw interne bedrijfsvoering en de dienstverlening aan uw klanten en (keten)partners.

Kernwaarden & Missie, Visie en Strategie

Binnen Itris hebben wij de drie kernwaarden, waarin we laten zien waar Itris voor staat. In missie, visie en strategie vertellen wij u graag wie we zijn, wat wij belangrijk vinden en wat we in de toekomst willen bereiken en hoe we dit gaan doen.

Onderdeel van TSS

Itris is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS) en Topicus.com. TSS is op dit moment eigenaar van meer dan 100 Europese softwarebedrijven in verschillende branches in 14 verschillende landen. Itris kan hierdoor versneld innoveren. Dankzij de strategische begeleiding, het delen van innovatiekennis in een groot wereldwijd netwerk en de financiële zekerheid kan Itris gestaag verder groeien en een toonaangevende positie in de markt innemen.

Gecertificeerd

ViewPoint is volledig gecertificeerd met de volgende normen:

  • ISO/IEC 20000-1
  • ISAE 3402
  • ISO 27001