Itris.nl maakt gebruik van cookies zodat u bent verzekerd van de beste ervaring op onze website. Door verder te gaan, gaat u akkoord met het gebruik ervan.

Meer over Itris

Kantoor ItrisOver Itris
Sinds de oprichting in 2000 is Itris met haar specifieke branchekennis uitgegroeid tot een toonaangevende producent en leverancier van uiterst gebruiksvriendelijke software voor de woningcorporaties in Nederland. Itris biedt dé totaaloplossing voor woningcorporaties met ViewPoint en ViewPoint GO! Deze softwarepakketten helpen woningcorporaties een meer efficiënte interne bedrijfsvoering te realiseren.

ViewPoint is geschikt voor de middelgrote en grotere woningcorporaties in Nederland en biedt een best practice oplossing. Voor de kleinere woningcorporaties (< 1.500 VHE’s) bieden wij met ViewPoint GO! een standaard plug & play oplossing.

Itris verzorgt de gehele implementatie, conversie, opleiding en hosting als aanvullende dienstverlening. Hiermee wordt u volledig ontzorgd. Na implementatie bent u flexibel om de ViewPoint oplossing zelf aan te passen en mee te laten groeien met uw organisatie. Tevens biedt Itris u continue technische ondersteuning en dienstverlening.

Uw partner
Itris ondersteunt corporaties maximaal bij hun dagelijkse werkzaamheden, zodat corporaties zo effectief mogelijk hun doelstellingen kunnen verwezenlijken. Door de inzet van kundige medewerkers, hoogstaande ICT oplossingen en de samenwerking met (strategische) partners. Wij verbeteren, samen met u, uw interne bedrijfsvoering en de dienstverlening aan uw klanten en (keten)partners. Het succes en de continuïteit van uw organisatie wordt niet alleen bepaald door het resultaat, maar evenzeer door zaken als innovatie, duurzaamheid, klant- en werknemerstevredenheid!

Itris gaat lange termijn relaties aan en stelt zich graag op als partner voor haar klanten. Om dit partnership te benadrukken heeft Itris een actieve gebruikersvereniging, waarin al haar klanten participeren.

Branchekennis
Wij geloven dat alleen ICT leveranciers die hun ICT kennis koppelen aan een gedegen branchekennis van echt toegevoegde waarde zijn voor haar klanten. Wij luisteren goed naar- en spreken de taal van- woningcorporaties. Itris investeert substantieel om deze kennis op hoog niveau te houden.

Itris richt zich volledig op woningcorporaties in Nederland. Op basis van de inbreng van onze klanten en gebruikersvereniging maken en leveren wij onze complete en gebruiksvriendelijke oplossingen ViewPoint en ViewPoint GO!, welke volledig zijn toegespitst op alle processen binnen een woningcorporatie.

In de afgelopen jaren hebben we een hecht team van ruim 90 medewerkers opgebouwd, dat de inmiddels meer dan 60 referenties in alle disciplines voorop stelt, van ontwikkeling tot verkoop, van facturatie tot support.

Total Specific Solutions (TSS)
Itris is in 2016 onderdeel geworden van Total Specific Solutions, het grootste Vertical Market Softwarebedrijf (VMS) van de Benelux. Itris vormt hiermee één van de verticals (Vastgoed) van TSS.