De Goede Woning in Rijssen werkt ook de komende jaren met Itris ViewPoint. Zij heeft haar contract met Itris verlengd met 7 jaren!

Directeur bestuurder Erna Mobach: “Hoewel ik niet dagelijks met Itris hoef te werken, kan ik voor alle basiszaken goed met ViewPoint overweg. En dat zonder een training gevolgd te hebben. De collega’s zijn er echter meer in thuis en hebben ook aangegeven tevreden over ViewPoint en de ondersteuning ervan door Itris te zijn. Vandaar dat we gezamenlijk gekozen hebben voor een langdurige overeenkomst.

De komende tijd gaan we onze digitalisering verder vorm geven en vernieuwen we onze website. We zullen we ook zeker naar het ‘Zaakgericht werken’ gaan kijken. Als kleine corporatie lopen we nu eenmaal niet vooraan en kijken we rustig of deze nieuwe ontwikkelingen ook voor ons én voor onze huurder meerwaarde biedt”.

De Goede woning werkt met ViewPoint vanuit een Saas oplossing. Financieel directeur Jan Both: “Daar hebben we een aantal jaren geleden voor gekozen en dit bevalt zeer goed. Tenslotte behoort het beheer van ViewPoint niet tot onze primaire activiteiten dus laten we ons ontzorgen door Itris, die het voor bijna al haar klanten doet”.

Met 13 enthousiaste medewerkers verhuurt De Goede Woning zo’n 1.500 woningen in de gemeente Rijssen – Holten.

Op de foto, zittend v.l.n.r: Rick de Krom (commercieel directeur Itris), Erna Mobach (directeur bestuurder De Goede Woning). Staand: Jan Both (Financieel directeur De Goede Woning), Joost Beemsterboer (accountmanager Itris) en rechts Evert-Jan Voortman (Manager Vastgoed De Goede Woning).